Почитуван сопственик или управувач на камп,

 Доколку сакате да си ги ажурирате, промените или корегирате податоците кои се поставени во врска со вашиот камп, слободно испратете порака на This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. во која ќе наведете за кој камп се работи, придружен со линк до страната од кампот, детален опис што сакате да промените и ваш контакт. Вашата порака ќе биде проверна за автентичност по што ќе се изврши промената. Промената ќе биде видлива во рок најмногу од 72 часа.

 Промената на ажурирањето на информациите е бесплатно.